"Body Mind Soul" 
 

Groepslessen.

Bij Merlins and McArthur Holistisch Centrum kun je veel verschillende groepslessen volgen. Of je nu gaat voor vechtsporten of yoga, iedereen kan hier terecht! 

Hieronder vind je
1. de lesroosters voor de komende vier weken,
2. de tarieven,
3. het inschrijfformulier,
4. meer informatie over de groepslessen.   


Roosters.

Wij werken met weekroosters. Een aantal van onze trainers hebben een eigen bedrijf of moeten incidenteel weg voor hun werk, dus kan het zijn dat een les uitvalt. We hebben natuurlijk nog genoeg keuze! 

Rooster groepslessen week 45-2023


Rooster groepslessen week 46-2023


Rooster groepslessen week 47-2023


Rooster groepslessen week 48-2023Tarieven groepslessen. 

 Merlins and Mcarthur heeft verschillende abonnementen en tarieven. Dit ligt eraan hoe vaak je traint, hoe lang je abonnement duurt en welke sporten je wil doen. De kleuren van je abonnement kun je terugvinden in de kleuren op het rooster. 

 

Tarieven Groepslessen


Aanmelden.

Meedoen met de groepslessen kan alleen na aanmelding. Wil je eerst een proefweek meedoen? Geen probleem, maar meld je wel eerst aan zodat je zeker weet dat je niet voor niks komt. We zijn met onze groepslessen op de huidige locatie gestart in oktober 2023 en ze gaan nu nog door als er aanmeldingen zijn. 

Aanmelden groepslessen


 

Uitleg groepslessen.

 Kickboksen is een vechtsport voor leden van 8-60 jaar, gericht op de technieken die je kunt gebruiken bij het sparren. Ook train je op snelheid, conditie en kracht. Lees meer. 

KickBoksFit is een laagdrempelige workout, met het thema van de kickbokslessen maar zonder sparren. Verbeter naast conditie en kracht ook je lichaamsbewustheid, spieraansturing en balans. Lees meer.Bokszaktraining kan op meerdere manieren. Enerzijds vanuit BoksFit gericht als workout, anderzijds vanuit vechtsport als harde technische les. Wat kies jij? Lees meer.

Basis Techniek training is een uniek programma van 2 maanden waarin je alle aspecten van de 8 basistechnieken leert, iedere week een nieuwe techniek. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Tussendoor instromen is mogelijk. Lees meer.Ladies Only is zoals de naam al zegt alleen voor dames. De lessen zijn een combinatie van kickboksen, KickBoksFit en zaktraining. De redenen waarom men aan deze les meedoet variëren, de motivatie is bij iedereen hoog! Lees meer.

Combineer Bokstraining met Yoga en je krijgt Zenboksen! Een pittige workout gevolgd door intensieve stretch. Lees meer. 

 


Ashihara karate is een full contact karate stijl, gebaseerd op straatvechten meerdere aanvallers. Verbeter je inzicht, technieken en incasseringsvermogen. Lees meer.

Krav Maga is een praktische vechtsport, gericht op zelfverdediging. Lees meer.Yin yoga is een langzame, rustgevende vorm van yoga. Bij yin yoga worden de lichaamshoudingen voor een langere tijd vastgehouden.  Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van je bindweefsel en je gewrichten. Lees meer.
 
 
 
 
E-mailen