"Body Mind Soul" 
 

Online shoppen.

Merlins and McArthur geeft niet alleen lessen, we verkopen ook wat jij nodig hebt voor, tijdens en na de lessen! Om je keuze te simpeler te maken, kun je op drie manieren zoeken.

1. Kies je equipment uit onze "Most Wanted" items, het meest verkocht en best beoordeeld!

2. Werk met ons unieke stappenplan, hierbij heb je keuze uit alle items maar kun je toch niks vergeten! 

3. Wil je een specifiek merk? Kijk bij onze uitgebreide selectie!  

Heb je iets anders gezien of zoek je iets heel specifieks? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! 


Maattabellen

Welke maten heb je nodig?

Uitleg

Extra uitleg over jouw equipment.

Trainingsmaterialen

Thuis trainen, wat heb ik nodig?


Equipment.

Most Wanted Gents

De meest verkochte items bij heren en jongens overzichtelijk bij elkaar!

Most Wanted Ladies

De meest verkochte items bij dames en meiden overzichtelijk bij elkaar!

Most Wanted Kids

De meest verkochte items bij kids overzichtelijk bij elkaar!

Stap 1 van 5: Basispakket

Kies hier jouw basisequipment, bestaande uit bindsels, bitje, tok, handschoenspray ed

Stap 2.1 van 5: Kickboks Equipment

Kies voor het kickboksen en de workouts hier je handschoenen en scheenbeschermers. Teveel keuze? Kijk bij onze Most Wanted bestsellers!

Stap 2.2 van 5: Karate Equipment

Kies hier je equipment uit de meest verkochte items bij Karate. Wil je iets anders? Kijk ook eens bij "Alle equipment" of zoek per merk.

Stap 3 van 5: Kleding

Nieuwe en vintage kleding, nú met kortingen tot 50%! Wij vinden het zonde om goede spullen weg te gooien, daarom bieden we het op deze manier een tweede kans!

Stap 4 van 5: Supplementen

Alles om vóór, tijdens of na je training jouw lichaam aan te vullen en ondersteunen.

Stap 5 van 5: Verzorging & Hygiëne

Alles voor jouw persoonlijke verzorging. Mooie producten met heerlijke geuren op natuurlijke basis in een gerecyclede verpakking! Speciaal voor jou bij elkaar gezocht.

Joya Fight Gear

Nederlands topmerk met breed assortiment voor zowel de beginnende als gevorderde vechter. Afwisselend uiterlijk met grote opvallende logo's. Handgemaakt in Thailand. Meer dan 20 jaar ervaring in equipment.

1916 Fightgear

Nederlands topmerk met geweldige Old School uitstraling voor zowel de beginnende als gevorderde vechter. Handmade in Thailand. Gestart in 1916!

Booster Fightgear

Belgisch topmerk, opgericht in 1994, met sportieve designs, stoere specials en een goede prijs kwaliteit verhouding. Geschikt voor zowel de beginnende als ervaren vechtsporter. Handmade in Thailand.

Twins Special Fightgear

Internationaal bekend Thais vechtsportmerk uit Bangkok, opgericht in 1990, met geweldige kleuren, gave specials en een goede kwaliteit. Gericht op Muay Thai. Perfect voor de ervaren vechtsporter. Handmade in Thailand.

King Pro Boxing Fightgear

Thais vechtsport merk, opgericht in 2016, met grote opvallende logo's, in goede kwaliteit voor de gevorderde vechtsporter. Handmade in Thailand.

Hayabusa Fightgear

Hayabusa (Japans voor 'Slechtvalk') is een Canadees topmerk, opgericht in 2006. Absoluut topmerk met waanzinnige specials. Gericht op Kickboksen, MMA, Jiu-Jitsu en BJJ. Handmade in Thailand.

Fairtex Fightgear

Thais merk uit Bangkok, opgericht in 1958 en gericht op Muay Thai, Boxing en MMA. Bekend van ONE Championship. Opvallend equipment met goede kwaliteit. Handmade in Thailand.

Enfusion Fightgear

Topmerk van Joya gericht op de ervaren vechtsporter. Strakke designs en goede kwaliteit. Opgericht in 2021. Handmade in Thailand.

Super Pro Fightgear

Nederlands vechtsportmerk, opgericht in 1978 in Rotterdam, bekend van het logo met de Leeuw. Ingetogen en strakke designs. Handmade in Thailand.

Title Fightwear

Opgericht in 1998 en wereldwijd bekend in MMA, Kickboksen en kooivechten. Mooie graphics.

Venum Fightgear

Wereldberoemd Frans merk, opgericht in 2004 in Parijs. Beroemd om zijn waanzinnig gave graphics. Official Partner van UFC. Gespecialiseerd in MMA, BJJ, Boxing, Muay Thai en Karate. Prijs kwaliteit verhouding vinden wij zelf matig.

Adidas Fightgear

Wereldwijd bekend sportmerk, opgericht in 1994 in Frankrijk. Bekend om hun brede aanbod. Prijs kwaliteit verhouding vinden wij zelf matig.

Ben je op zoek naar iets anders of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag! 

Twijfel je over de maat? Bekijk onze maattabellen

 
 
 
 
E-mailen