Merlins and McArthur 
Kickboxing & Equipment

Bokszaktraining

Wat is Bokszaktraining? KickBoksFit is een op kickboksen gebaseerde workout, waarbij je een uur lang heerlijk vlamt! Het verschil met kickboksen is het hogere tempo, meer wisselende oefeningen en het ontbreken van het sparring-element kenmerkend voor deze lessen. Verder is het feit dat je niet op het lichaam trapt en stoot maar alleen op handschoenen en kussens of pads.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

 

"Gewoon, omdat het lekker is!"

 

Wat doe je? Bij de Bokszaktraining maak je gebruik van een breed scala aan basistrappen en -stoten, maar met een andere insteek dan bij de reguliere kickbokslessen. De focus ligt vanuit de techniek op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen, maar ook mindset, balans, evenwicht, coördinatie, zelfvertrouwen en lenigheid komen ruim aan bod.

 Wie doet mee? De Bokszaktraining is breed toegankelijk. De groep bestaat momenteel uit leden van 12-60 jaar, beginnelingen en ervaren sporters, mannen en vrouwen, met en zonder vechtsportervaring.

Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

 

"Nog drie, nog twee, nog één, de laatste, de allerlaatste, ..."

 

 Wat heb je nodig? Bindsels en handschoenen, bidon en een handdoek. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt. Als je blijft kun je hier je equipment bestellen! Van de opbrengst kopen we weer nieuwe materialen.

 

Wat vinden de leden?
Paul:
Wendy:

Waar wordt het gegeven? Merlins and McArthur geeft de Bokszaktrainingen bij:

Living Healthy in Zetten. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

 
 
 
E-mailen