Merlins and McArthur 
Kickboxing & Equipment

Kickboksen Minioren 8-13

Wat is Kickboksen Minioren?
Kickboksen voor minioren is gericht op leden van 8 tot 13 jaar. De kickboks lessen zijn gericht op de technieken van het kickboksen, waarbij het accent steeds op een ander aspect van de sport ligt. Er zit altijd een spel element in, tot grote vreugde van de leden. Je oefent met stoot- en traptechnieken, leert aanvallen en verdedigen, je wordt beter in het reageren en je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk kun je je kennis en vaardigheden testen in het sparren, vriendschappelijke miniwedstrijdjes. Hoewel het een vechtsport blijft, spelen veiligheid, blessurepreventie en respect een grote rol in de lessen.


"Ze krijgt steeds meer zelfvertrouwen, erg fijn!"

Wat doe je? 

Bij kickboksen voor minioren leer je vanuit een laagdrempelige speelsheid uiteraard stoten en trappen, maar ook discipline, spelinzicht, strategie, bewegen en zelfvertrouwen komen aan bod. Hierbij train je op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen, maar ook mindset, balans, evenwicht, coördinatie, zelfvertrouwen en lenigheid komen aan bod.

 

Wie doet mee? 

Kickboksen voor minioren is breed toegankelijk. De groepen bestaan momenteel uit zeer verschillende leden, beginnelingen en ervaren kickboksers, jongens en meiden, weinig en veel vechtsportervaring.
Veel kickboksertjes komen alleen, samen komen is zeker niet verplicht!

 

"Iedere les een spelletje en sparren, leuk!"

 

Wat heb je nodig? Passende kleding, bindsels/bandages, kickboks handschoenen, kickboks scheenbeschermers, bitje, bidon, handdoek en een tok voor de heren. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt. Als je blijft kun je hier je equipment bestellen! Van de opbrengst kopen we weer nieuwe materialen.

 

Wat vinden de leden?

Paul:
Wendy:

 

Waar wordt het gegeven?
Merlins and McArthur geeft de Kickboks lessen voor Minioren bij:
- Sjabbens Sports & Health in Renkum. Meld je hier aan voor een gratis proefles!
- Living Healthy in Zetten. Meld je hier aan voor een gratis proefles!

 

  
 
 
E-mailen