Over Mike Wiegers

Even voorstellen

Hey, welkom! Mijn naam is Mike Wiegers, eigenaar van Merlins and McArthur. In 2018 ben ik als hobby begonnen met het geven van kickbokslessen en toen dit steeds meer ging lopen, heb ik in 2020 Merlins and McArthur opgericht. Ik verzorg kickbokslessen en clinics, maar ook bokszaktrainingen, kickboksfit lessen, workshops en coaching in zowel groepsverband als personal training.

Ik heb een brede sportachtergrond met wedstrijdzwemmen op Nederlands en Limburgse kampioenschappen, spinningsinstructeur, skiën, wielrennen, fitness en krachttraining, joggen, badminton en uiteraard kickboksen en bokszaktraining. 

Tekst nodig

De lessen

Ik krijg vaak de vraag: “kan ik dat wel, kickboksen?” Zeker wel! Ik geef les aan leden vanaf 7 jaar, aan jongens en meisjes, mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Mijn groepen zijn heel divers maar hebben allemaal gemene delers: iedereen traint met plezier, met respect voor elkaar, om te leren en lekker trainen en niet om elkaar ‘verrot te schoppen’. Je hoeft zeker niet met een maatje te komen, je ruilt als je dat wilt geregeld van partner in de lessen waardoor je sneller leert en vooruit komt, verschillende niveau’s ervaart, andere technieken en aandachtspunten ziet en leuke nieuwe mensen leert kennen.

De lessen bestaan uiteraard uit techniek, maar ook oefeningen voor kracht, conditie, (reactie) snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen, balans, incasserings- en doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, lenigheid en souplesse.

Leenpakketten 

Ik wil dat je zo laagdrempelig mogelijk mee kunt aan de lessen. Bij Merlins and McArthur kun je daarom twee lessen een leenpakket gebruiken. Dit bestaat uit handschoenen, binnenhandschoentjes en scheenbeschermers. Zo kun je testen welke kwaliteit en merk je daarna bij ons wilt kopen. Er zijn verschillende maten, merken prijsklasses beschikbaar.
Vanuit de opbrengsten van de verkoop schaffen we weer nieuwe leenpakketten en andere trainingsequipment aan, zodat iedereen van dit systeem gebruik kan blijven maken!

Equipment

Bij Merlins and McArthur staan vertrouwen, veiligheid en blessurepreventie hoog in het vaandel. Goed equipment is daarbij zeer belangrijk. Alles wat in de webshop staat hebben we zelf kritisch getest en goedgekeurd.

Om het je gemakkelijker te maken, verkoopt Merlins and McArthur veel in pakketten zodat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken. Toch los equipment nodig? Natuurlijk kan dat ook!