"Body Mind Soul" 
 

Personal Training.

Wat is Personal Training? 

Met Personal Training bepaal jij hoe je training eruit ziet! Wil je trainen op techniek, liever pads of spar training of gewoon stuk gaan? Wil je juist werken aan kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en conditie? Of misschien wil je wel je zelfvertrouwen verbeteren, herstellen na een burnout of ziekte. Samen maken we afspraken over hoe je training eruit ziet!

"Ongelooflijk wat je allemaal in een half uur kunt doen! "

 

Wat doe je met Personal Training?

Op onze eigen locatie in Renkum train je in een mooie omgeving in een robuuste ruimte van 10m2. Hier heb je alle middelen tot je beschikking voor een volledige workout zoals een speedball, trapkussens, pads, balance balls en noem maar op. Liever pt in je eigen sportschool of zelfs bij je thuis? Neem contact op voor de mogelijkheden!


"Ik heb mezelf beter leren kennen"

 

Wie doet Personal Training?

De leden zijn heel verschillend met nog verder uiteenlopende doelen. De een begint na lange tijd weer met sporten en wil graag weer bewegen, de ander is zwaar getraind en wil meer kennis. Wat is jouw motivatie? Vertel het en we kijken samen naar de mogelijkheden! 

Wat heb je nodig? 

Dit hangt af van jouw wensen. Als je komt voor BoksFit heb je ander equipment nodig dan wanneer je wilt sparren. In de proefles zullen we dit samen bespreken.  Je kunt twee keer ons leenequipment gebruiken voordat je het hier kunt bestellen. Van de opbrengst schaffen we weer nieuwe leenpakketten en equipment aan.

Equipment

 

Wat vinden de leden ervan?

 

David: "Ongelooflijk wat je allemaal in een half uur kunt doen! "

Sanne: "Mike is een heel gedreven trainer! Hij vindt het erg belangrijk om de juiste technieken aan te leren aan zijn "leerlingen" en je ziet dat hij dit met veel plezier en passie doet. Echt een aanrader om van hem lessen te nemen!"

Simone: "Bij Mike volg ik zowel de groepslessen als personal trainings. De pt’s waren supergoed om rustig aan op te bouwen, vanwege een schouderblessure. Met veel zorg heeft Mike me daar professioneel in begeleidt.
Mike heeft bijzondere voelsprieten die verder gaan dan het kickboksen. Daarom hebben de pt’s me ook veel gebracht rondom zelfvertrouwen, grenzen aangeven, rust behouden en voelen wat me écht goed doet. Met verrassende, speelse en ook intense oefeningen heb ik mezelf beter leren kennen!"


Wat kost het?


Interesse? 


Waar train je?

 

Bokscoaching


Groepslessen


Equipment


 
 
 
 
E-mailen