"Body Mind Soul" 
 

Sport.

Bij Merlins and McArthur Holistisch Centrum kun je veel verschillende groepslessen volgen. Of je nu gaat voor vechtsporten of yoga, iedereen kan hier terecht!

Hieronder vind je
1. de lesroosters,
2. de tarieven,
3. het inschrijfformulier,
4. meer informatie over de groepslessen.


Roosters.

 Wij werken met weekroosters. We werken met instructeurs die als zzp'er of elders in loondienst werken. Wanneer zij voor hun werk of een opleiding weg moeten, kan het zijn dat een les incidenteel uitvalt. We hebben natuurlijk nog genoeg keuze!


Week 07 2024 Groepslessen


Week 08 2024 Groepslessen


Week 09 2024 Groepslessen


Week 10 2024 GroepslessenTarieven groepslessen.

Merlins and Mcarthur heeft verschillende abonnementen en tarieven. Dit ligt eraan hoe vaak je traint, hoe lang je abonnement duurt en welke sporten je wil doen. De kleuren van je abonnement kun je terugvinden in de kleuren op het rooster.Aanmelden.

Meedoen met de groepslessen kan alleen na aanmelding. Wil je eerst twee proefweken meedoen? Geen probleem, maar meld je wel eerst aan zodat je zeker weet dat je niet voor niks komt. We zijn met onze groepslessen op de huidige locatie gestart in oktober 2023 en ze gaan nu nog door als er aanmeldingen zijn.

AanmeldenUitleg groepslessen.

Kickboksen is een vechtsport voor leden van 8-60 jaar, gericht op de technieken die je kunt gebruiken bij het sparren. Ook train je op snelheid, conditie en kracht. Lees meer.

KickBoksFit is een laagdrempelige workout, met het thema van de kickbokslessen maar zonder sparren. Verbeter naast conditie en kracht ook je lichaamsbewustheid, spieraansturing en balans. Lees meer.Bokszaktraining kan op meerdere manieren. Enerzijds vanuit BoksFit gericht als workout, anderzijds vanuit vechtsport als harde technische les. Wat kies jij? Lees meer.

Basis Techniek training is een uniek programma van 2 maanden waarin je alle aspecten van de 8 basistechnieken leert, iedere week een nieuwe techniek. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Tussendoor instromen is mogelijk. Lees meer.Ladies Only is zoals de naam al zegt alleen voor dames. De lessen zijn een combinatie van kickboksen, KickBoksFit en zaktraining. De redenen waarom men aan deze les meedoet variëren, de motivatie is bij iedereen hoog! Lees meer.

Combineer Bokstraining met Yoga en je krijgt Zenboksen! Een pittige workout gevolgd door intensieve stretch. Lees meer.Ashihara karate is een full contact karate stijl, gebaseerd op straatvechten meerdere aanvallers. Verbeter je inzicht, technieken en incasseringsvermogen. Lees meer.

Krav Maga is een praktische vechtsport, gericht op zelfverdediging. Ontwikkeld in Hongarije en geperfectioneerd door de Mossad, de Israëlische geheime dienst. Leer hoe je op je jezelf verdedigt en je aanvallers op de meest effectieve manier uitschakelt. Lees meer.

 Vinyasa Yoga is een dynamische vorm(lichaamshoudingen) in combinatie met je ademhaling. Je doet achter elkaar een flow aan yogahoudingen op de beweging van je ademhaling. De oefeningen vloeien als het ware in elkaar over. Lees meer.

Yin yoga is een langzame, rustgevende vorm van yoga. Bij yin yoga worden de lichaamshoudingen - asana's - voor een langere tijd vastgehouden. Zo'n drie tot vijf minuten. Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van je bindweefsel en je gewrichten. Lees meer.


Personal Training


Equipment


 
 
 
 
E-mailen