"Body Mind Soul" 
 

Basis Techniek Training.

Wat is Basis Techniek Training? Merlins and McArthur biedt met de Basis Techniek Training een uniek programma aan. In 2 maanden tijd leer je alle aspecten van de 8 basistechnieken van het kickboksen. 

Wie is je trainer?
Mike Wiegers is de eigenaar van Merlins and McArthur, een ervaren kickbokser die al sinds 2018 les geeft op verschillende locaties. Mike is opgeleid door Full-contact Karateka's en dat zie je in zijn stijl en manier van lesgeven. 

"Fijn om alle onderdelen van deze technieken onder de knie te krijgen"

Wat doe je? De Basis Techniek Trainingen zijn gericht op de technische kanten van de 8 basistechnieken in het kickboksen. Dit zijn 4 stoten (jabs, hoeken, uppercuts/opstoten en buikstoten) en 4 trappen (lowkicks, midkicks, highkicks en afhouders). Je leert hoe je ze geeft, blokt, afweert, doordraait, ontwijkt en overneemt. Met deze basis kom je goed voorbereid in de andere lessen! 

Wie doet mee? KickBoksFit is breed toegankelijk. Het programma is doorlopen door leden van 16-67 jaar, beginnelingen en ervaren sporters, mannen en vrouwen, met en zonder vechtsportervaring.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

"Ik train al een aantal jaar, maar heb toch weer extra aspecten geleerd"

Wat heb je nodig? Bindsels en handschoenen, scheenbeschermers, bitje, tok voor de heren, bidon en een handdoek. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt. Als je blijft kun je hier je equipment bestellen! Van de opbrengst kopen we weer nieuwe materialen.

Equipment

Wat vinden de leden?
Donnie: "Fijn om hiermee te starten, ik heb veel geleerd wat ik gebruik bij het sparren tijdens het kickboksen. Het geeft me een voorsprong op andere beginners."
Tim: "Ik trainde al langer bij een andere dojo, maar deze les gaf me veel nieuwe inzichten en technieken op deze basis."
Farah: "Je krijgt veel informatie. Ik kon niet alles onthouden, maar wat bij mijn stijl past is goed blijven hangen! "

Waar komen onze leden vandaan? Onze lessen zijn nooit te ver bij jou uit de buurt, onze leden komen namelijk uit Arnhem, Bemmel, Bennekom, Beuningen, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Ede, Elst, Elst, Heelsum, Hemmen, Herveld, Heteren, Heveadorp, Homoet, Indoornik, Lent, Nijmegen, Oosterbeek, Oosterhout, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Valburg, Wageningen, Wolfheze en Zetten.

Waar wordt het gegeven? Merlins and McArthur geeft de KickBoksFit groeplessen bij:
- Merlins and McArthur in Renkum.


Naar: Groepslessen


 
 
 
 
E-mailen