"Body Mind Soul" 
 

Partners: bedrijven.

Holistisch Centrum Merlins and McArthur werkt samen met een aantal partners. Deze partners zijn niet in bij ons in dienst, maar voeren zelfstandig een praktijk, waarbij ze ook gebruik (kunnen) maken van de behandelruimtes in ons centrum als aanvulling op jouw proces. 

Om je een idee te geven, volgt hier een overzicht. Wil je meer weten? Klik meteen door en maak vandaag nog een afspraak! 

Wil je graag op persoon zoeken of per specialisatie? Klik dan op onderstaande links. 


Ons Team


Gezondheid


Partners.
Mike Wiegers is de oprichter van Merlins and McArthur en geeft sinds 2018 kickbokslessen, bokszaktraining, KickBoksFit, personal training en Coaching. Merlins and McArthur wordt ingehuurd door meerdere vaste partners en is in 2023 het Holistisch Centrum gestart met meerdere ondernemers onder één dak. Lees meer

Wendy Buss van Praktijk Wen-Zen is Holistisch Therapeut, Yoga instructrice, Reiki master en ze heeft onlangs haar Medische Basiskennis behaald. Wendy geeft zowel Personal Training als Small Group Trainingen.
Lees meer.Dojo Arashi Renkum is ontstaan uit Dojo Arashi Overbetuwe. Sebastian Tims is de Sensei van deze enthousiaste groep karateka's. De beoefende stijl is Ashihara Karate, een fullcontact karate stijl. Lees meer. 

Ron Wiebing heeft Praktijk Wiebing opgericht in juli 2021 met als doel mensen te ondersteunen bij het bereiken van evenwicht tussen lichaam, geest en energie. Zodra dit evenwicht is bereikt, kan het lichaam zichzelf effectiever genezen. Praktijk Wiebing hanteert hierbij een holistische benadering.
Door deze holistische benadering wordt er ingespeeld op uw unieke behoeften. bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn.
Lees meer.Maarten Rust van Sheep Dog Krav Maga  is een gedreven en ervaren Krav Maga instructeur, in het dagelijks leven werkzaam als brandweerman. Combat Krav Maga is de uitvoering van Krav Maga zoals dat wordt gezien door de grondlegger Lior Offenbach.
Onze "type" Krav Maga is vrij hard maar leunt ook relatief meer op andere vechtstijlen zoals Kickboksen, MMA en Braziliaans Jiu-Jitsu.

Lees meer. 

Meredith Rietveld is de drijvende kracht achter Gezond Voor Mij, een plek vol gezondheidsinspiratie en welzijnsontdekkingen. Gezondvoormij is geboren uit een diepe passie voor alternatieve gezondheid, zonder de afhankelijkheid van medicijnen.
Lees meer.Marlies geeft met Marlies Motivations bokscoaching en wandelcoaching, ze geeft Personal Trainster en ze geeft ZenBoksen. Ze is geboren in Arnhem maar alweer een aantal jaar woonachtig in Oosterbeek. Haar Motivations Team bestaat uit zijzelf, haar paard Lola en diens 2 collega's, de honden Boogie en Chica.
Lees meer.

Daniëlle van den Brink van Sense-it is Holistisch Therapeut.
- Holistische Therapie en Coaching
- Begeleiding eet(bui)stoornissen
- Reiki
- Energetische huisreiniging
Lees meer.Sheira Remkes van Masseren op locatie geeft verschillende soorten massage op de locatie van jouw keuze. 

Lees meer

Noor Roelofs is klassieke homeopaat en heeft een enorme kennis op het gebied van Homeopathische Geneeswijzen. 
Lees meer.Sjabbens Renkum is een grote fullservice sportschool. In 2018 is Mike hier als hobby begonnen met zijn techniek lessen en geeft inmiddels de kickbokslessen  aan minioren, junioren en senioren. 

Living Healthy Zetten is een middelgrote sportschool. Merlins and McArthur heeft hier in 2020 de kickboks lessen op vrijdagavond en de bokszaktraining op zaterdagochtend overgenomen.

 


Fitcenter Feelgood Oosterhout is een middelgrote sportschool in een prachtig historisch pand. Merlins and McArthur heeft in 2021 de BoksFit lessen op maandagavond en woensdagavond overgenomen en dit met leden gevormd tot de huidige lessen. 

Renkum Voor Elkaar Renkum organiseert activiteiten voor Jongeren. Na een clinic in 2021 verzorgt Merlins and McArthur sinds 2022 wekelijks een Kickboks/BoksFit les op woensdagmiddag. 

  
 
 
 
E-mailen