"Body Mind Soul" 
 

KickBoksFit

Wat is KickBoksFit? KickBoksFit is een op kickboksen gebaseerde workout, waarbij je een uur lang heerlijk vlamt! Het verschil met kickboksen is het hogere tempo, meer wisselende oefeningen en het ontbreken van het sparring-element kenmerkend voor deze lessen. Verder is het feit dat je niet op het lichaam trapt en stoot maar alleen op handschoenen en kussens of pads.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!
Bindsels en handschoenen zijn verplicht.

Wie is je trainer?
Mike Wiegers is de eigenaar van Merlins and McArthur, een ervaren kickbokser die al sinds 2018 les geeft op verschillende locaties. Mike is opgeleid door Full-contact Karateka's en dat zie je in zijn stijl en manier van lesgeven. Hij geeft de KickBoksFit vanuit het thema van zijn kickbokslessen, waardoor het een uitdagende maar laagdrempelige workout is.

 "Als je maatje met z'n tong op de knieën en z'n ziel onder de arm zich het licht uit de ogen traint... Doe je er gewoon nog een tandje bij, precies! "

Wat doe je? Bij Kickboksfit maak je gebruik van een breed scala aan basistrappen en -stoten, maar met een andere insteek dan bij de reguliere kickbokslessen. De focus ligt vanuit de techniek op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen, maar ook mindset, balans, evenwicht, coördinatie, zelfvertrouwen en lenigheid komen ruim aan bod.


Wie doet mee? KickBoksFit is breed toegankelijk. De groep bestaat momenteel uit leden van 14-67 jaar, beginnelingen en ervaren sporters, mannen en vrouwen, met en zonder vechtsportervaring.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

 "Stoppen doe je met roken, niet met trainen..."

Wat heb je nodig? Bindsels en handschoenen, bidon en een handdoek. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt. Als je blijft kun je hier je equipment bestellen! Van de opbrengst kopen we weer nieuwe materialen.

Equipment

Wat vinden de leden? 
Paul: "Ik ga verhuizen, maar bedankt voor alle trainingen (het waren 2 fantastische jaren), je enthousiasme is aanstekelijk en de komt de boksspirit ten goede. Ik vind het knap hoe je iedere week weer nieuwe oefeningen bedenkt in een nieuw thema. Ik ben 67 jaar en door jouw lessen nog nooit zo goed voorbereid op skivakantie gegaan, onwijs bedankt! Medeboksers bedankt voor de gezelligheid!" 
Alexandra: "Train al jaren heel fijn bij Mike".
Marit: "Ik heb tot mijn 8e maand zwangerschap mee kunnen trainen. Mike zorgde iedere keer weer voor aanpassingen in de oefeningen waardoor ik veilig mee kon trainen met mijn vaste maatje."

Waar komen onze leden vandaan? Onze lessen zijn nooit te ver bij jou uit de buurt, onze leden komen namelijk uit Arnhem, Bemmel, Bennekom, Beuningen, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Ede, Elst, Elst, Heelsum, Hemmen, Herveld, Heteren, Heveadorp, Homoet, Indoornik, Lent, Nijmegen, Oosterbeek, Oosterhout, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Valburg, Wageningen, Wolfheze en Zetten.

Waar wordt het gegeven? Merlins and McArthur geeft de KickBoksFit groeplessen bij:

- Merlins and McArthur in Renkum. 
- Living Healthy in Zetten. Meld je hier aan voor een gratis proefles!
Naar: Groepslessen
 
 
 
 
E-mailen