"Body Mind Soul" 
 

Bokszaktraining.

Wat is Bokszaktraining? Bokszaktraining kan op verschillende manieren gegeven worden. Je kunt het inzetten als workout, waarop je volop los kunt gaan op de zak. Je kunt het afwisselen met afwisselen door interactie met je partner via kussens en pads. Ook kan het om je technieken te verbeteren, je stoot en trapkracht te vergroten of je snelheid te trainen, zonder dat je je maatje pijn doet. 
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

Wie is je trainer?
Mike Wiegers is de eigenaar van Merlins and McArthur, een ervaren kickbokser die al sinds 2018 les geeft op verschillende locaties. Mike is opgeleid door Full-contact Karateka's en dat zie je in zijn stijl en manier van lesgeven. Hij geeft de bokszaktrainingen in combinatie met Boksfit, waardoor het een complete workout is. 
Remco Rutten is een zeer ervaren kickbokser die meerdere wedstrijden heeft gevochten. Remco heeft een grote invloed uit Muay Thai, wat goed terug komt in zijn manier van kickboksen. Hij pakt de Bokszak trainingen op vanuit de vechtsport, met lange technische combinaties. Zeer geschikt voor leden die hun technieken harder willen oefenen. 

"Gewoon, omdat het lekker is!"

Wat doe je? Bij de Bokszaktraining maak je gebruik van een breed scala aan basistrappen en -stoten, maar met een andere insteek dan bij de reguliere kickbokslessen. De focus ligt vanuit de techniek op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen, maar ook mindset, balans, evenwicht, coördinatie, zelfvertrouwen en lenigheid komen ruim aan bod.

Wie doet mee? De Bokszaktraining is breed toegankelijk. De groep bestaat momenteel uit leden van 12-60 jaar, beginnelingen en ervaren sporters, mannen en vrouwen, met en zonder vechtsportervaring.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

"Nog drie, nog twee, nog één, de laatste, de allerlaatste, ..."

Wat heb je nodig? Bindsels en handschoenen, bidon en een handdoek. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt. Als je blijft kun je hier je equipment bestellen! Van de opbrengst kopen we weer nieuwe materialen.

Equipment

Wat vinden de leden?
Eddy: "Mike verzint iedere week weer nieuwe oefeningen en een nieuwe manier om me kapot maar voldaan de les uit te laten lopen"
Cindy: "Ik vind het niks om op mensen te slaan, maar tegen een bokszak rammen vind ik heerlijk!"

Waar komen onze leden vandaan? Onze lessen zijn nooit te ver bij jou uit de buurt, onze leden komen namelijk uit Arnhem, Bemmel, Bennekom, Beuningen, Dodewaard, Doorwerth, Driel, Ede, Elst, Elst, Heelsum, Hemmen, Herveld, Heteren, Heveadorp, Homoet, Indoornik, Lent, Nijmegen, Oosterbeek, Oosterhout, Overbetuwe, Randwijk, Renkum, Valburg, Wageningen, Wolfheze en Zetten.

Waar wordt het gegeven? Merlins and McArthur geeft de Bokszaktrainingen bij:

- Merlins and McArthur in Renkum. 

- Living Healthy in Zetten. Meld je hier aan voor een gratis proefles!


Naar: Groepslessen


 
 
 
 
E-mailen