"Body Mind Soul" 
 

Zenboksen!

Wat is Zenboksen? Dankzij de krachtige combinatie van kickboksen en Yin yoga in één les kom je helemaal in balans. Geef alles wat je hebt, maar blijf bij jezelf. Waar ligt jouw grens?  


Wie is je trainster? Marlies van Marlies Motivations verzorgt de Zenboksen! lessen. Marlies is een gedreven en ervaren vechtsporter, met kennis en licenties op het gebied van onder andere boksen, Zenboksen en Krav Maga. 


"Eerst vol aan de bak, daarna ruimte voor de stretch"


Wat doe je? Zenboksen is een combinatie van BoksFit en Yin Yoga. Bij Merlins and McArthur kun je deze twee ook los beleven, kijk hiervoor op het rooster. 


Wie doet mee? Zenboksen is breed toegankelijk. De doelgroep bestaat momenteel uit leden van 18-70 jaar, beginnelingen en ervaren sporters, mannen en vrouwen, weinig en veel vechtsportervaring.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!


Wat vinden de leden?
Remko: "Heerlijk om na de training je spieren zo de ruimte te geven. Ik wordt leniger en mijn blessures zijn sneller over."
Patries: "Ik merk dat ik dieper op mijn weefsels in ga dan normaal. Geweldig!"


Wat heb je nodig? Bindsels en handschoenen, bidon en een handdoek. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt. Als je blijft kun je hier je equipment bestellen! Van de opbrengst kopen we weer nieuwe materialen.


Waar wordt het gegeven? Marlies Motivations geeft de Zenboksen! lessen bij:
- Merlins and McArthur in Renkum.
 
 
 
 
E-mailen