"Body Mind Soul" 
 

Partner: Eleonora Homepathie.

Noor Roelofs is Klassiek Homeopaat. 

De kunst voor een homeopaat is om van iedere patiënt een persoonlijk, samenhangend ziektebeeld voor ogen te krijgen. Een homeopaat staat niet lang stil bij de reguliere diagnose van een klacht. Want alleen op de ziekte zoals die er bij jou persoonlijk uitziet, valt een passend homeopatisch geneesmiddel voor te schrijven met een constitutioneel, duurzaam effect.
Wordt dit ziektebeeld helder, dan kan je effect verwachten. Zo kan het goed zijn dat een jarenlange kwaal snel verbetert ondanks dat dit volgens reguliere opvattingen niet voor mogelijk gehouden wordt. Een relatief onschuldige griep kan daarentegen in sommige gevallen veel puzzelwerk vragen.
Over het algemeen kan gezegd worden dat patiënten met een langdurige onderdrukkende of dempende therapie, zoals bijvoorbeeld door corticosteroïden of psychofarmaca, moeilijker te behandelen zijn met homeopathie. Ook bij ver gevorderde problematiek die zich vastgezet heeft in de structuur van organen, zoals bijvoorbeeld kanker of diabetes, kan homeopathie vaak alleen een verlichtende of ondersteunende behandeling bieden.
Met homeopathie kunnen veel kwalen en ziektes voorkomen worden.


Acute klachten kunnen meestal snel met goed resultaat worden behandeld.
Vaak is er in korte tijd een paar keer bondig telefonisch contact, waarin nauwgezet de 'vinger aan de pols' wordt gehouden totdat het weer beter gaat.
Als het een klacht is waarvan je weet dat ze met regelmaat terugkomt, dan is er een constitutionele behandeling nodig om de aanleg voor deze klacht aan te pakken.

 
 
 
 
E-mailen