"Body Mind Soul" 
 

Merlins and McArthur.

Kickboksen.

Merlins and McArthur is opgericht door Mike Wiegers in 2020 als kickboksbedrijf. We werden ingehuurd om kickbokslessen te geven aan volwassenen. In de loop van de tijd werden de lessen uitgebreid met bokszaktraining, Boksfit, personal training en coaching. De webshop werd verder geprofessionaliseerd en kwamen er clinics, workshops, gymlessen en sportdagen bij, in een brede samenwerking met verschillende opdrachtgevers.Holistisch Centrum. 

Vanaf 2023 heeft Merlins and McArthur een eigen locatie in Renkum. Doordat we een groot netwerk hadden opgebouwd, kwam het idee om samen een holistisch centrum te vormen, met als uitgangspunt "Body, Mind and Soul". Uitgangspunt hierbij is om de mens als geheel te beschouwen, waardoor er een mooie samenwerking is ontstaan tussen vechtsporten, energetisch therapeuten, coaches en andere specialisten. Whats's in the name?

Merlins and McArthur is vernoemd naar de zoons van de oprichter, namelijk Arthur en Merlijn. Mike had een bedrijf in kunst opgericht, namelijk Arthurs and McMerlin. "Ik zocht een naam die goed klonk en internationaal uitspreekbaar zou zijn". Voor het kickboksen moest ik een naam hebben voor op de facturen naar mijn opdrachtgevers, dit werd Merlins and McArthur. Ik had nooit verwacht dat het kickboksen zo groot zou worden en dus ook niet dat de naam zo bekend zou worden." 


Mike Wiegers.

Mike is de oprichter en eigenaar van Merlins and McArthur. Hij heeft een brede geschiedenis in (top)sport en leidinggeven. Als tiener heeft hij jaren op hoog niveau Wedstrijdzwemmen gedaan. Hiernaast deed hij aan wielrennen, badminton, breakdance, skiën, joggen, fitness en krachttraining, is spinningsinstructeur geweest 

 
 
 
 
E-mailen