"Body Mind Soul" 
 

Partners: Praktijk Wen-Zen.

Ik ben Wendy Buss en woon in de prachtige bosrijke omgeving van Renkum waar ik met heel veel plezier samen met mijn twee kinderen woon. Wanneer ik door het bos wandel, geniet ik enorm van de kleurrijke omgeving, de verschillende seizoenen en de zingende vogels.De Wens.

Soms brengt het leven allerlei zaken bij elkaar en krijg je allerlei signalen die jou erop wijzen dat je andere keuzes mag maken. Nadat ik 13 jaar in de grafische wereld werkzaam geweest was en ik niet meer gelukkig was binnen mijn relatie, voelde ik dat er een bepaalde passie en energie ontbrak in mijn leven. Ik besloot dat ik mijn gevoel alle ruimte ging geven om te kijken waar ik op uit zou komen. Uiteindelijk kreeg de wens die ik altijd al had alle ruimte: met mensen werken.
Ik heb een mooie reis mogen maken die gevuld was met bijzondere ontmoetingen, waardevolle gesprekken, bewustwording, maar ook trauma’s, verdriet, onzekerheid en afwijzing maakten deel uit van mijn reis. Nog steeds ben ik dankbaar voor alles wat er op mijn pad is gekomen. Mijn reis heeft ervoor gezorgd dat ik nog beter naar mezelf kan kijken, mezelf mag omarmen in liefde en mij mag verbinden met alles om mij heen.
In mijn werk neem ik mensen mee op eenzelfde reis die ik gemaakt heb, maar dan in het klein. De wens die ik heb voor mijn cliënten is dat ook zij kunnen leven vanuit de authentieke Ik, vanuit de essentie en ik beschouw het als een cadeau dat ik hen hierin mag ondersteunen. Als ik naar mijn leven terugkijk is het een grote leerweg geweest die geleid heeft naar het punt waar ik nu sta in het leven. Ik heb ervaren wat het is om in een situatie te zitten waarin ik mij niet gelukkig voelde, een hoofd dat niet wilde stoppen met piekeren en de druk om als slechthorende te leven in deze maatschappij. Ik heb ook mogen ervaren dat je een keuze kunt maken te veranderen wat je niet kunt accepteren en te accepteren wat je niet kunt veranderen.


Opleidingen.

2014 – Reiki I, II, III Master
2014 – 2016 Holistisch therapeut
2021 – Yin yoga opleiding
2021 – 2022 Vinyasa yoga
2022 – 2023 Medische Basiskennis
2023 – Yoga Nidra (momenteel mee bezig)


Praktijk.

Ik ben begonnen met een praktijkruimte aan huis, waar ik met veel plezier mensen heb ontvangen voor reiki, yoga en klankschaal sessies. Omdat mijn bedrijf is gaan groeien, heb ik besloten om per 1 september 2023 de overstap te maken naar een praktijkruimte die gevestigd is binnen Holistisch centrum Merlins and McArthur in Renkum.
Als holistisch therapeut wil ik de mensen die bij mij komen begeleiden in een proces waarbij we naar alle lagen van het lichaam gaan kijken. Hierbij gaan we samen opzoek naar de oorzaak achter een klacht. Ik heb aandacht voor hetgeen wat niet uitgesproken wordt maar wel zichtbaar of voelbaar is. Hierdoor komen we sneller tot de kern en kunnen samen een passend plan van aanpak maken

 
 
 
 
E-mailen