"Body Mind Soul" 
 

Partners: Sense-it.

Je kunt bij Daniëlle van den Brink van Sense-it terecht voor:

- Holistische Therapie en Coaching
- Begeleiding eet(bui)stoornissen
- Reiki
- Energetische huisreiniging


Mijn naam is Danielle van den Brink, geboren en getogen in Barneveld en sinds jaren woonachtig in Renkum, met mijn partner en onze 4 kinderen. Sinds 2000 ben ik werkzaam als diëtist, grotendeels in de regio Barneveld. Sinds 2009 werk ik bij Diëtistenpraktijk Barneveld, waar ik vanaf 2017 ook mede-eigenaar van ben. Ik doe dit werk met heel erg veel plezier.
In de afgelopen jaren heb ik een mooi, en soms lastig, pad mogen behandelen in het erkennen en het leren omgaan met mijn gevoeligheid (HSP). Tijdens deze reis heb ik leren begrijpen en ervaren dat het heel erg lastig kan zijn om je staande te houden in deze wereld als hooggevoelig persoon. Een reactie hierop is dat we in de "controle" schieten, of dat we de behoefte voelen om ons "gat" te vullen, dit kan zijn met voeding, alcohol, roken, drugs etc. Tevens kan dit zorgen voor een disbalans in je leven, je voelt je niet helemaal happy, je voelt onrust, je vindt het lastig om te genieten. Ik herken deze gevoeligheid bij een groot deel van mijn cliënten die worstelen met hun haat/liefde verhouding met voeding. Door mijn eigen gevoeligheid en de ontwikkeling die ik zelf heb door mogen maken, herken ik intuitief waar de oorzaak ligt van het eetprobleem of de eetstoornis.
In 2018 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, waardoor ik de onderliggende oorzaak beter kan behandelen bij mijn clienten met een eetstoornis, maar ook breder kan trekken naar clienten met andere problemen, zoals het leren omgaan met HSP (hooggevoeligheid), burnout, niet lekker in je vel zitten, onzekerheid etc.
Ik krijg er nu de tijd en ruimte voor om datgene waar ik niet aan toekom in de diëtistenpraktijk uit te voeren in mijn eigen praktijk; Sense-It. In een praktijk bij ons huis wil ik hier cliënten coachen en behandelen die willen leren omgaan met hun hooggevoeligheid, eetpatroon en/ of gewicht, disbalans in hun leven, diverse fysieke klachten. 
 
 
 
E-mailen